Δραστηριότητες Αναψυχής
Ψάρεμα – Θαλάσσια Σπορ

Η Μεσσηνία είναι ιδανικός ψαρότοπος, ιδιαίτερα κοντά στις βραχώδεις ακτές της.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε πριν το ψάρεμά από την ακτή, είναι να φροντίσουμε τα εργαλεία μας να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς σκουριές κλπ. Χρειαζόμαστε ΚΑΛΑΜΙ ή ΠΕΤΑΧΤΑΡΙ ή ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΑ και ΔΟΛΩΜΑΤΑ. Για να ψαρέψουμε από το σκάφος μας χρειαζόμαστε πετονιές όπου θα δέσουμε τις ανάλογες αρματωσιές. Η καθετή και η συρτή είναι από τα απλούστερα και πιο αγαπημένα ψαρέματα.

To Sea Kayaking στη Μεσσηνία είναι μια ήπια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όποιον θέλει να το δοκιμάσei. Θάλασσα καγιάκ στην Βοϊδοκοιλιά. Είναι επίσης διαθέσιμα, Αλεξίπτωτο, Τζετ Σκί, Kitesurf, Ιστιοπλοία, Ιστιοσανίδα, Surf / SUP, Windsurf με ιδιωτικά μαθήματα ή ενοίκιο.

Το Θαλάσσιο σκι στην ιδανική Λίμνη Καϊάφα, που χρησιμοποιείται για την κατάρτιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απολαύστε το καλοκαίρι στα Ελληνικά Νησιά στο ιδιωτικό γιώτ σας. Άνετα πολυτελή γιωτ για ενοικίαση από Ιστιοπλοϊκά-Μηχανοκίνητα – για Ιστιοπλοΐα χαλάρωσης, για οικογένειες, συλλόγους, εμπείρους ιστιοπλόους.

Η παραλία στο Καλό Νερό είναι η Μέκκα του σερφ, καθώς και ο Λαγκούβαρδος. Οι άνθρωποι συγκεντρώνονται εδώ κάθε χειμώνα για να ιππεύσουν τα μεγαλύτερα και καλύτερα κύματα στην Πελοπόννησο.

Για να συμμετάσχετε σε κάποια από τις παραπάνω δραστηριότητες θα πρέπει να κάνετε κράτηση πριν από την άφιξή σας.