Γάμοι
Γάμοι

Οργάνωση Γάμων στο Καλό Νερό-Κυπαρισσία

Το Καλό Νερό στην Κυπαρισσία και το Irida Resort διαθέτει εκτάσεις με γκαζόν, είναι η ιδανική τοποθεσία για έναν ονειρεμένο γάμο. Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί σε κοντινή εκκλησία, αλλά η γαμήλια δεξίωση στο Irida Resort θα μείνει σίγουρα αξέχαστη. Το Καλό Νερό θεωρείται δημοφιλής προορισμός για οργάνωση γάμων, εκδηλώσεων, βαφτίσεις και γαμήλιες δεξιώσεις, λόγω της κοντινής της απόστασης από την Αθήνα, (2,5 ώρες) αλλά και λόγω της φυσικής ομορφιάς του τοπίου.

Το Irida Resort αποτελεί  το ιδανικό περιβάλλον για αξέχαστες γαμήλιες δεξιώσεις, αλλά και για βαφτίσεις και  παντός είδους εκδηλώσεις. Προσφέρεται ιδανικά για να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τους καλεσμένους των δύο οικογενειών, οι οποίοι θα μοιραστούν τις αναμνήσεις μιας ζωής.  Προσφέρουμε έναν πραγματικά ιδιαίτερο και παραμυθένιο χώρο με εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Wedding at Irida Resort Kalo Nero Beach, Kyparissia

Wedding at Irida Resort Kalo Nero, Kyparissia

Ο παραμυθένιος γάμος σας στο Irida Resort

Το Irida Resort με τον μοναδικό του χαρακτήρα, το επιβλητικό κτήμα,  “σήμα κατατεθέν”, προσφέρεται ιδανικά για ρομαντικούς γάμους, Γαμήλιες Δεξιώσεις και έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος. Ο συνδυασμός της ιδιωτικότητας του κτήματος με τη μικρή απόσταση από την παραμυθένια Κυπαρισσία  είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Για τα ζευγάρια που ονειρεύονται ένα πανέμορφο, ειδυλλιακό τοπίο για τον γάμο, τη δεξίωση ή τα βαφτίσια των παιδιών τους, το Irida Resort αποτελεί την τέλεια επιλογή.

Μπροστά από το “Irida Resort” ένα υπέροχο καταπράσινο κτήμα, σας περιμένει για να φιλοξενήσει το γάμο που ονειρεύεστε, μακριά από το θόρυβο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο έως και 800 καθιστούς ή 1600 όρθιους καλεσμένους, προσφέροντας ένα απολαυστικό και χαλαρό περιβάλλον απαράμιλλης θέας και καλαισθησίας. Εάν επιθυμείτε να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας με συγγενείς και φίλους, αναλαμβάνουμε με χαρά να σας φιλοξενήσουμε. Για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες οι χώροι του είναι ιδανικοί για δεξιώσεις γάμου που με τον δροσερό του κήπο που διαθέτει, δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για ένα κτήμα δεξιώσεων με θέα στο καταγάλανο πέλαγος!..

     Οπωσδήποτε αυτό που θα θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας στη γαμήλια δεξίωση είναι πρώτα – πρώτα ένας χώρος με ξεχωριστή και υψηλή αισθητική. Φυσικά, αν είναι εφικτό να γίνει η δεξίωση σε κτήμα, με την εξοχή να προσφέρει απλόχερα τη δροσιά και τα αρώματά της, τον ουρανό να αστροστολίζεται για να συμμετάσχει στη χαρά σας τότε σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα μαγευτούν και η δεξίωση του γάμου σας θα τους μείνει αξέχαστη!..

Ειδικά αν η δεξίωση γίνεται σε κτήμα με θέα προς τη θάλασσα, τότε οι προσκεκλημένοι σας θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι με θέα την καταγάλανη απεραντοσύνη. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να οργανώσετε μια γαμήλια δεξίωση με θέμα τη θάλασσα, όπου θα κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα στο στολισμό και τα θαλασσινά εδέσματα στα πιάτα των προσκεκλημένων.

     Με μια ομάδα ειδικών, μπορούμε να σας παρέχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την προσωπική συμβολή που χρειάζεται για να σας μείνει αξέχαστο το γεγονός, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και επιθυμίες. Ο κατάλογος των προαιρετικών υπηρεσιών είναι ατελείωτος, και περιλαμβάνει από θεραπείες ομορφιάς έως διασκεδαστικές δραστηριότητες για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το δικό σας ξεχωριστό γάμο, καθώς οι γάμοι στο Best Western Irida Resort είναι μοναδικές στιγμές Ζωής, όπως το κάθε ζευγάρι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected]  ή να συμπληρώσετε την αίτηση Wedding Request form.

Ένας γάμος έξω από τα καθιερωμένα!

     Η μέρα του γάμου σας έφτασε! Και θέλετε η δεξίωσή σας να μείνει αξέχαστη στους εκλεκτούς καλεσμένους σας. Για αυτό θα φροντίσει το ξενοδοχείο Irida Resort που θα σας εξασφαλίσει τη λεπτομερή οργάνωση, την προσιτή πολυτέλεια και την άψογη εξυπηρέτηση που απαιτεί η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας. Οι μοναδικοί καταπράσινοι κήποι δίπλα στην θάλασσα, με θέα το φεγγαρόλουστο Κυπαρισσιακό Κόλπο, σε συνδυασμό με την ποιότητα της εξυπηρέτησης και της γευστικής κουζίνας, καθιστούν το ξενοδοχείο μας την καλύτερη πρόταση για τη γαμήλια δεξίωσή σας.
     Το ρομαντικό περιβάλλον, η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, η μαγευτική θέα και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο χώρο μας σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων, θα χαρίσουν στη δεξίωση του γάμου σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.
     Ξεχάστε, λοιπόν, τις τυποποιημένες, άχρωμες δεξιώσεις και ελάτε να οργανώσουμε μαζί τη δική σας ξεχωριστή δεξίωση. Επιλέξτε εσείς τη μουσική επένδυση και τη διακόσμηση ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στη δεξίωσή σας. Εμείς, με μεράκι, επαγγελματισμό και προσωπικό ενδιαφέρον θα φροντίσουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να έχει η δεξίωσή σας το χρώμα που της αξίζει.
Γαμος στο Καλόνερο στο Irida Resort

Γαμος στο Καλόνερο στο Irida Resort

Μοναδικό Γαμήλιο Ταξίδι στη Κυπαρισσία

Ο μήνας του μέλιτος είναι το απόλυτο ταξίδι με προσδοκίες μιας ολόκληρης ζωής. Φανταστείτε τους εαυτούς σας να ζείτε τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου σας μέσα σ’ ένα παλάτι με διακριτική και ιδιαίτερη εξυπηρέτηση, περιτριγυρισμένοι από ανέπαφη φύση.

Στο Irida Resort τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα είτε ψάχνετε για ηρεμία και χαλάρωση στους χώρους του ξενοδοχείου, είτε αναζητάτε ένα πιο ζωηρό μήνα του μέλιτος με περιηγήσεις και εκδρομές στη γύρω φύση και τους χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Οι οικογενειακές παραδόσεις και επιθυμίες σας είναι από τους σημαντικούς παράγοντες στη γιορτή του γάμου σας και ένας από τους ρόλους μας είναι, να τις εκπληρώσουμε και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις.

Επιλέξτε το Irida Resort   για τον γάμο σας * το πακέτο για ζευγάρια μόνο *

  • Ινκόγκνιτο άφιξη & αναχώρηση από / προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας ή Αράξου
  • Κατά την άφιξή σας θα σας προσφέρουμε μια φιάλη σαμπάνιας και το παραδοσιακό γαμήλιο γλύκισμα από μέλι και καρύδια ενώ ροδοπέταλα θα διακοσμούν τη σουίτα σας για να σας θυμίζουν για πάντα τις πιο ρομαντικές σας διακοπές το μήνα του μέλιτος.
  • Ειδική νυχτερινή προετοιμασία κρεβατιού για τη γαμήλια νύχτα σας, νυφικό μπουκέτο & μπουτονιέρα γαμπρού, φωτογράφος κατά την Τελετή, εκτύπωση 50 φωτογραφιών 13x18cm με άλμπουμ και CD με όλες τις φωτογραφίες (+/- 100).
  • Υπογραφή επίσημων εγγράφων στο Δημαρχείο ΚυπαρισσίαςΤριφυλίας
  • Γαμήλια Τελετή σε όποια Εκκλησία εσείς θέλετε
  • Μεταφορά από και προς το Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
  • Ρομαντικό δείπνο για δύο δίπλα στην Θάλασσα, με γαμήλια τούρτα & κρασί
  • Μάρτυρες, έξοδα Δημαρχείου, διεκπεραίωση διαδικασιών & εγγράφων
  • Σύμβουλος γάμου
  • Αποστολή θεωρημένου Πιστοποιητικού γάμου

Φανταστείτε έναν καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, βόλτες στις απέραντες αμμουδιές και την πολυτέλεια ενός ρομαντικού πρωινού σερβιρισμένου στη βεράντα σας η την ήρεμη ατμόσφαιρα ενός ειδυλλιακού δείπνου για δύο στο μπαλκόνι της ιδιωτικής σας σουίτας ή απλά … έναν έρωτα.

     Ακούστε τον παφλασμό των κυμάτων στην Κυπαρισσία, τα τζιτζίκια που είναι κρυμμένα στους ελαιώνες, το θρόισμα των φύλλων από μια θαλασσινή αύρα στο Καλόνερο ή τα βεγγαλικά που σχηματίζουν το όνομα του “ετέρου ημίσεως”!

     Κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα, δεξιώσεις πάνω στην άμμο, BBQ πάρτυ, βαφτίσεις, a la carte δείπνα, και οργάνωση μοναδικών events, ιδιωτικά γεύματα και δείπνα σε βίλλες ή ιδιαίτεροι εορτασμοί πάνω σε γιώτ. …Οι δυνατότητες τόσο ανεξάντλητες όση και η φαντασία σας… Παραδοθείτε στις πολλές επιλογές δεξιώσεων και θεματικών πάρτυ που θα σχεδιαστούν ειδικά για τη δική σας περίσταση!

wedding flower at Irida Resort

wedding bouquet at Irida Resort

     Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο i[email protected] να συμπληρώσετε την αίτηση Γάμου.