Δραστηριότητες Αναψυχής
Γκόλφ -Τέννις στην Μεσσηνία

Το Irida Resort συνεργάζεται με το Dunes Course Costa Navarino. Απολαύστε έναν γύρο στο πρώτο signature γήπεδο του Γκόλφ στην Ελλάδα …

Σχεδιασμένο από τον πρώην πρωταθλητή των ΗΠΑ Masters και Ryder Cup Captain Bernhard Langer, σε συνεργασία με την European Golf Design, το par-72 αυτό Γήπεδο, είναι παραθαλάσσιο μέσα σε ελαιώνες και κατά μήκος ενός μικρού ποταμού. Παίκτες του Γκόλφ σε όλα επίπεδα μπορούν να επωφεληθούν από τους πολύγλωσσους επαγγελματίες προπονητές με έμπειρους επικεφαλής PGA που θα βοηθήσουν επίσης τους αρχάριους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Μετά το παιχνίδι σας, μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή ένα γεύμα στην άνεση του Dunes Club-house. The Dunes Course απέχει 30 χλμ. από το Irida Resort.

Παίκτες όλων των επιπέδων,  μπορείτε να πάρετε ιδιωτικά μαθήματα γκόλφ, στο par-72, Παραλιακό Γήπεδο που σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, ή στο 18 οπών Γήπεδο που σχεδίασε ο Robert Trent Jones ο νεώτερος. Τα γήπεδα Γκόλφ, τα διαχειρίζεται και τα διεθύνει η Troon Golf, η μεγαλύτερη και πλέον εγκυρη Εταιρεία του κόσμου, στην ανάπτυξη, το μάρκετινγκ και στην διαχείριση πολυτελών Γηπέδων του Γκόλφ. Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, στην Μεσσηνία.
Έχετε την δυνατότητα να πάξετε Τέννις στο Αγρίλη, ή στα Γήπεδα του Costa Navarino. Απολαύστε τη χαρά του Γκόλφ, Τέννις, μίνι-Τέννις, padel, Σκουός,Μπάντμιντον, Πίνγκ-Πόνγκ, ρακέτες ακτής, Cardio Tennis, το beach tennis ή speedminton ή να πάρετε ροσαρμοσμένα στα γούστα σας μαθήματα,  από επαγγελματίες προπονητές της Racquet Academy.