Σουίτα Απόλλων

Από 149 ώς 299 Ευρώ την ημέρα

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Πληροφορίες

Σουίτα Απόλλων (2 έως 5 άτομων)                                                                              Κάντε Κράτηση

Ο Θεός του Φωτός Απόλλων υπάρχει εδώ.. Φωτίζει, λάμπει, αγαλλιάζει, συγκινεί, εμπνέει για ότι το καλύτερο υπάρχει σε αυτόν τον Πλανήτη. Ο Απόλλωνας είναι ο Θεός του φωτός, ο Θεός της μαντικής τέχνης και των οραμάτων, της μουσικής, των τραγουδιών και της ποίησης (προστάτης των καλών τεχνών), ο αιώνιος έφηβος. Ακόμη είναι ο Θεός της θεραπείας αλλά επειδή πολύ συχνά στην αρχαία Ελλάδα όποιος είναι ικανός για το καλύτερο, είναι ικανός και για το χειρότερο, ο Απόλλωνας είναι ο θεός των αρρωστιών.

Για τους Εκλεκτούς της Καρδιάς σας, η Σουίτα Απόλλων.
Βρίσκεται στον Β Όροφο μπροστά στην θάλασσα.

Η βεράντα του είναι πολύ μεγάλη. Το μπαλκόνι του δεσπόζει όλου του συγκροτήματος του Irida Resort. Μπορεί να διατεθεί ως Νυφική Σουίτα.

Η επίπλωσή του είναι πολυτελής δουλεμένη με μεράκι. Διαθέτει σοφίτα από όπου μπορεί κανείς να ξαπλώνει και να αγναντεύει την θάλασσα. Το μπάνιο του είναι στρογγυλό και βλέπει στην θάλασσα. Το δάπεδο έχει γρανίτες-πλακάκια που λάμπουν από καθαριότητα. Επικρατεί το φως παντού, η άνεση και η πολυτέλεια, για πολύτιμους καλεσμένους.

Παροχές- Υπηρεσίες
Μέγεθος Δωματίου 52 m2
Τύπος Κρεβατιού Υπέρδιπλο Κρεβάτι
Χρηματοκιβώτιο Ναι
Δορυφορική TV Ναι Astra και Hotbird
Ασύρματο ίντερνετ Ναι
Τηλέφωνο Ναι
Υπηρεσία Δωματίου Διαθέσιμη
Πρωινό Περιλαμβάνεται
Μινιμπαρ Ναι
Μπάνιο -είδη περιποίησης Ναι και Υδρομασσάζ
Κλιματισμός Ναι
Θέρμανση Ναι
Κουζίνα με σκεύη Ναι
Μπαλκόνι -Θέα θάλασσα Ναι
Αντικωνωπικό πλέγμα Ναι
Διπλά ηχομονωτικά τζάμια Ναι
Δάπεδο από γρανίτη Ναι
Μουσική Ναι
Θέα στον Κήπο Ναι
Ψυγείο Ναι