Πολιτική Ζώων

Best Western Πολιτική για τα κατοικίδια

Για να βοηθήσουμε τους ταξιδιώτες με τα κατοικίδια ζώα να γνωρίζουν τι μπορούν να περιμένουν κατά την διαμονή τους στο φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο Best Western, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει μια ελάχιστη και συνεκτική πολιτική για όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγουν να είναι «φιλικά προς τα κατοικίδια.» Όλα τα ακίνητα φιλικά προς τα κατοικίδια πρέπει να πληρούν ή να υπερβαίνουν τα ελάχιστα αυτά πρότυπα.
1. Όλα τα φιλικά ξενοδοχεία κατοικίδιων ζώων θα πρέπει επιτρέπουν μέχρι και δύο κατοικίδια σκυλιά σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο. Το όριο μεγέθους για κάθε ένα ζώο πρέπει να είναι 35 κιλά.
Άλλοι τύποι κατοικίδιων ζώων, όπως γάτες, πουλιά, μαϊμούδες, τα φίδια ή άλλα ζώα θα πρέπει να επιτρέπονται, κατά την κρίση του ακινήτου. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να προ-εγκρίνει ζώα εκτός από τους σκύλους που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις μεγέθους.
. 2. Μια μέγιστη χρέωση των $ 20 ανά ημέρα θα πρέπει να επιτρέπεται για κάθε δωμάτιο, με μέγιστη χρέωση ανά εβδομάδα των $ 100. Μια προκαταβολή ζημιών μέχρι και $ 50 ανά διαμονή μπορεί να απαιτείται από όλους τους επισκέπτες με κατοικίδιό (α). Εάν συμβούν ζημιές λόγω της διαμονής ενός κατοικίδιου ζώου, το ξενοδοχείο μπορεί να αποφασίσει το ποσό που οφείλεται στο ξενοδοχείο με βάση την έκταση των ζημιών.
. Όλα τα φιλικά προς τα κατοικίδια ακίνητα καθορίζουν λογικούς κανόνες όσον αφορά την φροντίδα και την επίβλεψη των κατοικίδιων ζώων, ενώ κατά τη διαμονή τους στο ακίνητο που θα παρέχεται, θα πρέπει οι κανόνες να είναι αναγνωρισμένοι από, και υπογεγραμμένοι από τους επισκέπτες κατά το check-in. (Δείτε τις οδηγίες στο παρακάτω δείγμα.) Συνιστάται ότι όλα τα φιλικά προς τα κατοικίδια ακίνητα προσφέρουν μια «τσάντα για σκυλάκι» κατά το check-in για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που περιλαμβάνει, τουλάχιστον, λιχουδιές για τα κατοικίδια και σακουλάκια για τα απορρίμματα των κατοικιδίων.

dogs

Κατοικίδια
Το Best Western Irida Resort είναι το καλύτερο μέρος διαμονής στην Νότια Πελοπόννησο για να επισκεφθούν οι τετράποδοι φίλοι και οι σύντροφοί τους. Χαϊδεμένα κατοικίδια ζώα και οι λατρεμένοι ιδιοκτήτες τους απολαμβάνουν ευρύχωρα δωμάτια, υπέροχες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου μίας δωρεάν καδένας με πληροφορίες για τον κάτοχο του κατοικίδιου. Τα κατοικίδια μπορεί να ξαπλώνουν και να απολαύσουν τον κήπο ή να σχεδιάσουν μια ημέρα παιχνιδιού στην παραλία. Στο Best Western Irida Resort, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΡΚΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Best Western Irida Resort ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

• Το κατοικίδιο ζώο σας (α) θα πρέπει να έχουν όλα τα συνιστώμενα εμβόλια, επί του παρόντος ενημερωμένα, από έναν εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Irida Resort έχει το δικαίωμα να ζητήσει αυτές τις πληροφορίες από σας ανά πάσα στιγμή.
• Best Western Irida Resort χρεώνει μία μόνο φορά, μη επιστρεπτέα αμοιβή $ 20 καθαριότητας ανά κατοικίδιο στο δωμάτιό σας. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για κατοικίδια ζώα που προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες, υπό την προϋπόθεση ότι το κατοικίδιο ζώο έχει ετικέτες πιστοποίησης ή χαρτιά πιστοποίησης ώστε να μην χρεωθείτε με το εφάπαξ ποσό.
• Best Western Irida Resort επιτρέπει κατ ‘ανώτατο όριο δύο κατοικίδια ανά δωμάτιο.
. • Best Western Irida Resort επιτρέπει μη-επιθετικά κατοικίδια ζώα.
* Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους στο εσωτερικό του ξενοδοχείο και όλους του χώρου της ιδιοκτησίας. Ανατρέξτε στον χάρτη για τους καθορισμούς χώρους περιπάτων κατοικίδιων και για το που βρίσκεται το πάρκο για κατοικίδια.
. • Τα κατοικίδια θα πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση σε δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου ή επί του ακινήτου.
• . • Τα κατοικίδια θα πρέπει να επιτηρούνται σε κάθε περίπτωση, ενώ στο ξενοδοχείο ή επί του ακινήτου. Το προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει μια λίστα με τις τοπικές υπηρεσίες για ζώα συντροφιάς στην περιοχή. Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν παρέχονται από Best Western Irida Resort, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε υπηρεσία κατοικίδιων ζώων που απασχολούνται από εσάς.
• Εάν ένα κατοικίδιο ζώο έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και ενοχλεί τους επισκέπτες μας, θα λάβετε μια προειδοποίηση από το ξενοδοχείο. Στη δεύτερη παραβίαση, θα υποστείτε μια χρέωση 100 ευρώ από τη διεύθυνση του Best Western Irida Resort.
• Χρησιμοποιήστε την ειδική πινακίδα μην ενοχλείτε «ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ» στην πόρτα σας για να ενημερώσετε το προσωπικό του ξενοδοχείου ότι βρίσκεται κατοικίδιο στην κατοικία.
• Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους χώρους εστίασης, στη πισίνα, το γυμναστήριο, τον χώρο περιπάτου και την παραλία.
• Τα κατοικίδια δεν πρέπει να αφήνονται στο μπαλκόνι

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις σωματικές βλάβες ή / και υλικές ζημιές που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο τους (α). Επισκέπτης συμφωνεί να αποζημιώσει και να απαλλάξει to Best Western Irida Resort, το ξενοδοχείο, τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες και των αντίστοιχων θυγατρικών τους από κάθε ευθύνη και / ή ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα των κατοικίδιων ζώων τους (α)

PLAY
Tο Best Western Irida Resort επιτρέπει στους επισκέπτες και τα κατοικίδια ζώα τους να απολαμβάνουν την ύπαιθρο με βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή απλά να καθίσουν και να απολαύσουν τον ήλιο. Ο δρόμος κοντά στη θάλασσα διαθέτει παγκάκια και ένα σταθμό απορριμμάτων.

ΠΑΡΑΛΙΑ
Οι άνθρωποι περπατούν τα σκυλιά τους στην παραλία μετά την δύση του ηλίου, διότι οι θαλάσσιες χελώνες Caretta-Caretta φωλιάζουν. Ωστόσο, προσοχή συνιστάται όταν περπατάτε τα σκυλιά στο χώρο περιπάτου.