Γάμοι
Βαπτίσεις

Αναμφισβήτητα η βάπτιση που ονειρεύεστε για το μικρό πρωταγωνιστή της ζωής θα θέλατε να μοιάζει βγαλμένη μέσα από παραμύθι. Να δίνει χαρά, τρυφερότητα, αισιοδοξία, την απέραντη αγάπη σας για το μωρό σας. Να είναι ονειρεμένη και παραμυθένια, γεμάτη απίθανα χρώματα και λουλούδια, γλυκά αρώματα, παιχνιδιάρικη και πλαισιωμένη από αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Όποιο και αν είναι το στυλ της βάπτισης που έχετε ονειρευτεί το BW Irida Resort μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό.

Όλοι οι χώροι μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να διακοσμηθούν και να στολιστούν στο ύφος και σύμφωνα με την αισθητική που θα σας εκφράζει. Γνωρίζοντας πολύ καλά τον χώρο μας, θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες, αλλά και την ομορφιά του.

Και επειδή σε τέτοιες περιστάσεις ο χρόνος σας είναι πολύτιμος θα φροντίσουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο το άγχος σας για τη διοργάνωση της δεξίωσης της βάπτισης του μωρού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού μαζί μας και να αφεθείτε στη γνώση και στην πολυετή εμπειρία μας για όλα.

 

Οι γαστρονομικές προτάσεις μας για τη δεξίωση που θα ολοκληρώσει μια από τις ομορφότερες ημέρες για το μωρό σας και εσάς θα σας εντυπωσιάσουν επίσης, τόσο σε επίπεδο παρουσίας, όσο και γεύσης. Η συνεργασία μας με επιλεγμένο catering μας επιτρέπει να σας προτείνουμε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών και ευφάνταστων μενού σε συνδυασμό με μία πλούσια ποικιλία ποιοτικών κρασιών.